Meer informatie? Bel ons! 088-603 1200

Over ons

Kaspersma uitvaartkistenfabriek levert uit eigen werkplaats, gemaakt uit FSC®-gecertificeerd hout. Al meerdere generaties werken we dagelijks vol vakmanschap aan mooie kisten, gegarandeerd. Kaspersma heeft sinds 1840 een naam opgebouwd als betrouwbare partner in de uitvaartbranche. Deze kracht en ervaring zetten we met alle liefde in om uw wensen in te willigen.

“Kaspersma is gecertificeerd leverancier van FSC®-gecertificeerde houten kisten met licentienummer FSC-C145244. Gegarandeerde duurzaamheid.”

Een lange historie betekent niet dat we niet met onze tijd meegaan. In huidige tijden zijn duurzaamheid en bewustzijn van de wereld om ons heen van groot belang. Bij Kaspersma zijn we daarom dè gecertificeerde leverancier van FSC®-gecertificeerde houten kisten. Daarmee heeft u gewaarborgde zekerheid dat onze betrokkenheid bij milieu en circulariteit groot is. En dat traditie en vakmanschap hand in hand kunnen gaan met innovatie en vooruitgang. Want ook het gewicht van onze kisten hebben we weten te halveren.

Kaspersma uitvaartkistenfabriek is een begrip voor de uitvaartbranche en kent een grote diversiteit aan uitvaartkisten.
Het bedrijf heeft een modern machinepark, beschikt over de nodige technische aspecten voor de productie van een kist, heeft een uitgebreide outilage-afdeling en nog veel meer.
Al met al de faciliteiten die nodig zijn en garant staan voor een kwalitatief hoogstaande uitvaartkist die u bij ons kunt verwachten.
Wij hebben een jarenlange ervaring in de productie van uitvaartkisten en kunnnen snel inspringen op ontwikkelingen in de uitvaartbranche.

Het bedrijf produceert al meer dan 170 jaar lang uitvaartkisten, begonnen als kleine ondernemer met het vervaardigen van producten voor de regio.
Door moderne technieken maar ook door het ouderwetse maatwerk en vakmanschap fabriceren wij kwalitatief hoogstaande uitvaartkisten.
Ons bedrijf is gevestigd in Noord-Nederland en levert haar producten door geheel Nederland af met eigen transport. Voor spoedleveringen 24/7.
Met diverse service-centra en depots in den lande verspreid kunnen wij u optimaal van dienst zijn, bij de service -centra kan men tevens als extra service kisten uitvoeren naar wens mbt de grepen en binnenbekleding.

Onze Voordelen